HSP Inzichtwandeling

Gratis en vrijblijvend!

HSP Inzichtwandeling

Ben jij vaak moe en heb je weinig energie? Voel je je niet vitaal? Ben jij hoogsensitief of weet je niet zo goed of je nou wel of niet HSP bent? Ik bied een gratis inzichtwandeling aan voor …. ja… meer inzicht in jezelf dus.

Ik luister naar jouw persoonlijke verhaal over je dagelijkse leven op dit moment en geef je daarna inzicht in wat je kwaliteiten zijn die horen bij hoogsensitief zijn. Ook geef ik je een eerste idee van welke stappen je kunt zetten om meer energie te krijgen en/of met meer plezier door het leven te gaan.

Wil je de eerste stap maken van overleven naar leven vanuit flow? Vraag dan nu je gratis inzichtwandeling aan!

Door naar buiten te gaan ontdekte ik, ging ik eigenlijk naar binnen. 

– John Muir – 

Praktische info inzicht wandeling

Tijdens een heerlijke boswandeling krijg je inzicht in hoe jij meer energie en plezier in je leven kunt gaan ervaren. Ik vertel je welke stappen jij kunt zetten en hoe ik je daarbij kan helpen met een wandelcoachtraject op maat.

Ook kun je je belangrijkste vragen stellen over hoogsensitief zijn waar ik vanuit mijn kennis en persoonlijke ervaring antwoord op zal geven.

Onderdeel van de inzichtwandeling is een korte wandelmeditatie in stilte om je naar meer innerlijke rust te brengen. Door je met de natuur om je heen te verbinden, laad je je batterij als vanzelf weer een beetje op. Dat pik je dus sowieso lekker mee!

De inzichtwandeling duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur in een bos rond Arnhem eo. Datum en tijd in overleg (dinsdag t/m vrijdag overdag). Nog niet zo’n goede conditie? Geen probleem! Dan gaan we onderweg even rustig zitten. Deze gratis inzichtwandeling is geheel vrijblijvend. 

Vraag de gratis HSP Inzichtwandeling aan! Mail me op info@nature-moves.nl of stuur me een Whatsapp op 06-28034768 en we maken snel een wandeldate. 

Twijfel je nog? 

Eerst twijfelde ik wel om Kim te mailen en om de inzichtwandeling aan te vragen. Ik wist niet helemaal zeker of ik wel hoogsensitief ben. Ik had wel het idee dat dat zo is maar ik heb het daar nooit echt met mensen over gehad. En om het daar open over te hebben dat vond ik best spannend. Ik was bang dat Kim zou zeggen: “Je bent helemaal niet hoogsensitief”. Maar ik wist wel dat ik vrij sensitief ben dus dacht dat Kim me sowieso wel wat handvatten zou kunnen geven. Dus toen heb ik gewoon maar een poging gewaagd en Kim om te mailen en te vragen of ze mij kon helpen. Ons eerste gesprek voelde meteen al heel goed. Kim deed het op een hele rustige manier en laagdrempelig. Ik had het gevoel dat ik niks hoefde te bewijzen. Ik voelde me serieus genomen, dat was heel fijn.

Christine Alblas

Wat levert de inzicht wandeling je op?

  • Een fijn me-time moment
  • Je dagelijkse portie lichaamsbeweging door te wandelen in de natuur
  • Rust en ontspanning door een korte wandelmeditatie
  • Inzicht in jouw HSP kwaliteiten
  • Inzicht in welke stappen je kunt zetten om Happy Hoogsensitief door het leven te gaan. In hoe jij van overleven naar leven kunt bewegen.
  • Je belangrijkste vragen rond hoogsensitief zijn beantwoord
  • Een aanbod voor een uniek en persoonlijk HSP wandelcoach traject op maat (geheel vrijblijvend uiteraard).

Mijn coaching is gericht op écht resultaat: meer energie en levensvreugde als HSP. Mijn  ervaring is dat dat niet lukt met een enkele of een paar losse coachwandeling(en). Ik bied daarom een compleet programma aan waar je echt iets aan hebt. Dit vraagt van jou dus inzet, motivatie en een investering in tijd, geld en energie. Als je hiervoor wilt gaan, dan kijk ik ernaar uit om een tijdje met je mee te wandelen op je levenspad!

Wat zeggen anderen

Op het moment dat ik het het hardste nodig had kwam dat ene bericht voorbij. Samen met Kim wandelen in de natuur, op zoek naar rust, nieuwe verbinding met mezelf en begrip voor wie ik ben en hoe ik hier gekomen ben.

Werken met wat de natuur te bieden heeft werkt, en Kim weet dat heel goed toe te passen. Ik zou iedereen die meer over zichzelf wil leren aanraden met Kim te wandelen. – Remke Vos

Een natuur coaching? Ik was benieuwd wat dat inhield en meldde me aan. Tijdens een wandeling in de natuurlijk ga je aan de slag met een vraagstuk in je leven. – Charlotte Waardenburg

 

Ik ben blij en dankbaar dat dit op het juiste moment op mijn pad is gekomen. – Roos Willems

Het lopen in de natuur was voor mij als HSP’er erg prettig, omdat ik daar volledig kon opladen. Kim is zelf ook hoogsensitief en daarmee gaf zij mij een gevoel dat ze mij begreep in dingen die ik vertelde. – Sharon van Kooten

Het wandelen is erg prettig, je bent lekker in beweging en je hoeft elkaar niet persé aan te kijken als je dat niet wilt. Kim voelt goed aan welke oefeningen wel en welke juist minder goed werken. Wat mij betreft een aanrader! – Yvonne

Let’s do it!

Houd je van de natuur en heb je zin om tijdens het wandelen eenvoudige oefeningen te doen om meer tot rust te komen? Vraag dan de 10 gratis wandeloefeningen aan voor meer ontspanning en balans in je leven. Je krijgt ze per mail toegestuurd.

JA, ik heb zin om zelf de natuur in te gaan met 10 gratis wandeloefeningen*.

Lopen is het beste medicijn

– Hippocrates –

Stel me jouw vraag!

Wil jij de volgende stap maken in je leven en je hoogsensitief zijn als kracht gaan ervaren? Heb je een vraag? Of ben je benieuwd naar mij als HSP coach en heb je zin om met me mee te wandelen? Leuk! Neem contact met me op voor een afspraak of stel je vraag.

13 + 5 =